CINEDU KTX
Ανακοινώσεις Γενικά

Η ψηφιακή πλατφόρμα CINEDU στο Γενικό Λύκειο Καλλονής

Οι εκπαιδευτικοί του  Γενικού Λυκείου Καλλονής αποκτούν πρόσβαση στο στην ψηφιακή πλατφόρμα CINEDU, ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό εργαλείο από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου! 

Ένας πλούσιος κατάλογος από 97 ταινίες και συνοδευτικό εκπαιδευτικό υλικό είναι πλέον διαθέσιμο  για χρήση στο πλαίσιο των μαθημάτων του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών. Οι καθηγητές μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιαδήποτε ταινία επιθυμούν για προβολή στο πλαίσιο του μαθήματός τους και να αξιοποιήσουν το ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό υλικό, για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα την ύλη του μαθήματος.

Το CINEDU  προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης και ψυχαγωγίας που θα ενθαρρύνει τους μαθητές να εμπλακούν ενεργητικά στο μάθημα, θα προκαλέσει συζητήσεις γύρω από θέματα που αφορούν παιδιά και εφήβους και  εισάγει τους μαθητές στον εντυπωσιακό κόσμο του κινηματογράφου και της οπτικοακουστικής παιδείας.

Ο κινηματογράφος εισέρχεται στο σχολείο μας, μεταμορφώνοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και αλλάζοντας τον τρόπο που οι μαθητές μας βλέπουν τα μαθήματα. Πλέον τα Νέα Ελληνικά, τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία κι όλα τα μαθήματα είναι αλλιώς!

Please follow and like us:
fb-share-icon
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση